Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Friday, March 26, 2010

Pemergian Seorang Ahli Parlimen

PERNAHKAH anda membaca hasil tulisan saya di http://typeace.blogspot.com/2010/02/persiapan-jentera.html

Seperti yang saya khabarkan, bahawa akan ada satu pilihanraya kecil di dalam beberapa waktu. Terbukti, apabila kami mengetahui bahawa keadaan Datuk Zainal Abidin Ahmad, Ahli Parlimen Hulu Selangor tidak stabil sejak sebulan yang lalu. Kami sudah diarahkan bersiap-sedia sejak lebih sebulan yang lalu apabila dikhabarkan bahawa kesihatan Allahyarham kurang baik.

Allah Taala telah mengambil roh Allahyarham pada hari ini. Justeru, satu pilihanraya kecil akan berlaku di dalam masa 60 hari mulai hari ini.

Persoalannya, siapakah yang akan mengisi kekosongan ini? Adakah kerusi ini akan menjadi milik kekal Pakatan Rakyat (PKR) atau dirampas oleh BN?


No comments: