Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Tuesday, January 24, 2012

AWAL FEBRUARI : Ada berita mengejutkan!

Tinggal lagi tujuh hari masuk bulan Februari. Awalan kata, ada sesuatu yang akan menggemparkan banyak pihak termasuk pembaca blog saya pada 1 Februari tersebut.

Saya telah bertemu dengan mentor untuk mendapatkan nasihat dalam dunia kehidupan saya. Oh, saya berbangga atas nasihat dan pandangan yang diaturkan untuk saya membina keputusan.

Malah, saya menganggap beliau telah membuka pemikiran yang realistik kepada saya. Seawal pengumuman nanti pada 1 Februari, pasti ramai akan menyaksikan saya berposisi dalam stesen televisyen baru.

Ah! Usah pelik dengan apa yang bakal berlaku pada 1 Februari nanti. Semuanya akan terjawab pada hari tersebut.1 comment:

MKriza said...

Salam perkenalan. Semoga saudara berjaya.