Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Monday, June 21, 2010

PTS.fm : Bicara Karya

Dengarkan bicara saya DJ Syafiq dan Ilham Hamdani, salah seorang pengarang PTS melalui karya barunya berjudul Bara Cinta Canberra di radio rasmi PTS.fm

Tuan Ilham Hamdani juga merupakan salah seorang ahli Grup Karyawan Luar Negara (GKLN) dan kini masih lagi bertugas di Kedutaan Besar Malaysia Canberra, Australia.

Mana-mana peminat, penyokong industri sastera yang ingin berbicara seputar sastera di bilik konti PTS.fm. bolehlah menulis emel kepada saya. Insya-Allah, saya akan menemuramah di samping berbual ilmiah berkenaan isu seputar sastera.

Untuk rekod, baru-baru ini saya telah berbicara di dalam bilik konti PTS.fm berkenaan isu, BENARKAH KARYA SASTERA TIDAK LAKU DIJUAL DAN TIDAK DIBACA?


2 comments:

Fakeh said...

KAJIAN SEMASA MENGENAI PERKEMBANGAN WAHABBI DI MALAYSIA, sila google tajuk-tajuk seperti di bawah ini:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

iqbalsyarie said...

Rasanya ada ajew org baca!Saya pun baca karya sastera,tapi sgt jarang lah...

Cerita bikin hati panas!Be a muslim?Oh!sorry.I'm not interested...