Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Monday, November 16, 2009

SUA PMRAM Di Malaysia

Gambar di atas adalah Ustaz Abdul Malik Abd Karim (kiri) yang menyambut Ulang Tahun Kelahiran pada hari Sabtu lalu. Selamat Hari Lahir Abe Malik.
(Kanan) Saudara Adlan yang tegas tetapi baik hati

SAUDARA Mohd Adlan Mokhtaruddin, Setiausaha Agung PMRAM pada hari ini telah selamat tiba di Malaysia.

Saya menerima pesanan ringkas daripada ahli keluarga yang terdekat beliau. Tugas Setiausaha Agung PMRAM difahamkan akan dipangku oleh Saudara Muhammad Labib bin Abd Jalil.

Ada beberapa perkara yang saya fikir perlu dibincangkan dengan Saudara Adlan. Barangkali menyelesaikan kes PENGHARAMAN MAJLIS BACAAN HADIS SAHIH BUKHARI yang dibatalkan baru-baru ini.

Saya telah mengutus surat kepada Timbalan Menteri Pengajian Tinggi Malaysia, YB Dato' Saifuddin Abdullah. Saya sedang menunggu beliau menjawab surat saya itu.

Tambahan :

Saudara Adlan adalah Pengarah Program Yang Digagalkan Oleh JPMK itu.


2 comments:

Puan Ainon Mohd. said...

Dahsyat sungguh keberanian tuan!....

rahmahmokhtaruddin said...

wah.. abeslah..sume org tau alan da kt mlysia.. ssh r sy cmnih.. hehe :D