Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Wednesday, November 11, 2009

Pejabat Editorial PTS

Pejabat editorial PTS yang terletak di Wangsa Melawati, Kuala Lumpur akan beroperasi sepenuhnya mulai 1 Disember 2009 di Batu Caves, Selangor.

Pada waktu ini kerja-kerja pengubahsuaian sedang dilakukan oleh pihak kontraktor. Selepas pejabat editorial berpindah ke Batu Caves nanti, urusan kerja PTS sama ada pejabat Pengarah Urusan, pejabat urusan editor, pejabat Jabatan Pemasaran, pejabat Jabatan Jualan, pejabat Jabatan Khidmat Pelanggan akan beroperasi bersama-sama dan tidak lagi berjauhan seperti hari ini.

Kita mengharapkan usaha baharu ini menjamin kualiti perkhidmatan dan bisnes buku Melayu terbesar mampu dicapai dengan sebaiknya.

Bisik-bisik yang didengar adalah, PTS 'bakal' mencari satu tapak baharu selepas tiga tahun daripada sekarang kerana memerlukan ruang pentadbiran yang lebih luas dan selesa demi membangunkan anak bangsa yang membuka mata kerana ilmu.

Tambahan :

Saya percaya bahawa dunia dan industri buku akan berkembang dengan pesat di Malaysia kerana generasi hari ini amat 'rakus' dengan buku.No comments: