Pejabat Editorial PTS

Pejabat editorial PTS yang terletak di Wangsa Melawati, Kuala Lumpur akan beroperasi sepenuhnya mulai 1 Disember 2009 di Batu Caves, Selangor.

Pada waktu ini kerja-kerja pengubahsuaian sedang dilakukan oleh pihak kontraktor. Selepas pejabat editorial berpindah ke Batu Caves nanti, urusan kerja PTS sama ada pejabat Pengarah Urusan, pejabat urusan editor, pejabat Jabatan Pemasaran, pejabat Jabatan Jualan, pejabat Jabatan Khidmat Pelanggan akan beroperasi bersama-sama dan tidak lagi berjauhan seperti hari ini.

Kita mengharapkan usaha baharu ini menjamin kualiti perkhidmatan dan bisnes buku Melayu terbesar mampu dicapai dengan sebaiknya.

Bisik-bisik yang didengar adalah, PTS 'bakal' mencari satu tapak baharu selepas tiga tahun daripada sekarang kerana memerlukan ruang pentadbiran yang lebih luas dan selesa demi membangunkan anak bangsa yang membuka mata kerana ilmu.

Tambahan :

Saya percaya bahawa dunia dan industri buku akan berkembang dengan pesat di Malaysia kerana generasi hari ini amat 'rakus' dengan buku.Comments

Popular posts from this blog

SAMBUNG BELAJAR KE MESIR

HALA TUJU SELEPAS SIJIL TINGGI AGAMA MALAYSIA (STAM)

Mahasiswa Perlukan Pemikiran Kelas Pertama – Wan Abdul Halim