Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Monday, September 21, 2009

PTS Islamika

PTS Publications Sdn. Bhd. menerbitkan buku-buku berilmu bertujuan memandaikan bangsa. Oleh itu salah satu daripada anak-anak syarikat PTS adalah PTS Islamika.

PTS Islamika yang diketuai oleh pengurusnya En Faris Hasbullah membangunkan judul-judul berkualiti sesuai dengan minat pembaca umum khusus di Malaysia. PTS Islamika adalah satu daripada anak-anak syarikat yang berada di bawah PTS Publications Sdn. Bhd.

Kami di PTS mengalu-alukan tuan-tuan dan puan-puan menjadi pengarang untuk buku-buku agama yang lebih evergreen dan santai sifatnya.

Tambahan :

Saya akan bertugas di PTS Fortuna yang menguruskan penerbitan sastera jantan dan produk-produk novel sastera yang lebih serius sifatnya.

No comments: