Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Sunday, September 13, 2009

Pertemuan Penting

ESOK, Isnin bersamaan 14 September 2009 adalah pertemuan penting saya di Wangsa Melawati, Kuala Lumpur. Insya-Allah, banyak ilmu yang saya akan kongsikan selepas pertemuan itu nanti.

Tengahari tadi, berbual dengan Tuan Abdul Latip Talib seorang pengarang prolifik yang menulis karya novel sejarah Islam seperti Tariq, Salehudin, Bilal dan lain-lain melalui YM. Saya tidak dapat menunaikan permintaannya untuk berbuka puasa di Kuala Lumpur pada hari esok kerana saya akan pulang ke Johor.

Seorang penyair muda Saudara Amran juga saya tidak dapat menunaikan permintaan bertemu. Insya-Allah, pertemuan penting dengan beberapa pengarang, penyair dan seorang wartawan bebas saya akan laksanakan selepas 1 Oktober nanti.

Kuala Lumpur

No comments: