Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Friday, September 25, 2009

Buku PERCUMA!!

Ramai teman-teman di Malaysia yang sudah tahu saya akan bertugas di salah satu syarikat penerbit Melayu terbesar di Malaysia.

Ramai juga berbasa-basi. "Buku boleh bagi percuma?"

Mereka fikir saya adalah pengurus besar yang mengedarkan buku secara percuma. Jika begitu boleh saja saya buka kedai buku percuma.

Di Mesir, banyak penerbit yang menghadiahkan buku-buku kecil secara percuma sempena dengan Pesta Buku Antarabangsa Kaherah, Mesir. Buku-buku tersebut semata-mata memperkenalkan kepada pembaca bahawa syarikat buku tersebut sebenarnya wujud di pasaran.

Oleh itu, ramai yang berpusu-pusu mencari buku syarikat tersebut.

Tambahan :
Terima kasih kerana membeli buku PTS. Dasar PTS adalah semata-mata memandaikan bangsa dan orang-orang Melayu kita yang dilihat malas-malas membaca. :)

No comments: