Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Thursday, July 30, 2009

Terima Kasih Zaqaziq

Penulis ketika menyampaikan ucapan perasmian penutup

Penyampaian Hadiah kepada pemenang kejohanan- KELANTAN


SAYA ucapkan rasa syukur keran Kejohanan Bola Sepak Piala Malaysia 2009 dapat berjalan dengan sempurna. Selama lima hari semua kontinjen mengambil bahagian di Stadium Zaqaziq bagi memeriahkan kejohanan tersebut.

Secara peribadi, saya mengucapkan tahniah dan syabas kepada DPM Zaqaziq yang berjaya menjadi tuan rumah kali kedua pada tahun ini. Moga-moga kecemerlangan ini memberikan satu kepuasan kepada peserta yang berkampung di bandar Zaqaziq tersebut.

Saya berbangga kepada semua pemain yang bertungkus-lumus bermain di tengah padang yang terlalu panas. Ada beberapa kelemahan kejohanan yang saya fikir perlu diperbaiki. Perkara tersebut saya akan usulkan bersama kepimpinan. Insya-Allah.

Dalam keadaan terik panas, para peserta kejohanan sanggup mendengar kalam perasmian penutup daripada saya. Saya mohon maaf jika mengambil masa yang terlalu lama untuk berucap.

Moga-moga kita akan bertemu di dalam kejohanan pada masa-masa mendatang. Terima kasih kepada bumi Zaqaziq.

Saya mengesyorkan kepada PMRAM untuk memilih tuan rumah baharu pada kejohanan akan datang. Moga-moga semua pihak dapat merasakan kemanisannya.

PMRAM akan mengadakan program PERAYAAN MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE-52 pada 8 hingga 11 Ogos 2009.

Layari : http://egp-pmram.blogspot.com


No comments: