Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Wednesday, July 30, 2008

PROGRAM SASTERA


KEM LATIHAN PENULIS PMRAM akan mengadakan Seminar dan Bengkel Penulisan khusus kepada semua mahasiswa Malaysia yang berada di bumi Mesir ini. Justeru, mereka yang berminat untuk menyertai program ini boleh terus berhubung dengan jawatankuasa yang terlibat.

Insya-Allah, saya akan membentangkan satu slot di dalam program itu nanti.

Daripada Laman Web PMRAM;

Kem Latihan Penulis PMRAM (KELAP) di bawah kelolaan Badan Penerangan dan Penerbitan PMRAM akan mengadakan Seminar dan Bengkel Penulisan kepada semua mahasiswa dan mahasiswi di bumi Mesir. Program ini adalah menggalakkan penglibatan mahasiswa Timur Tengah di dalam mempamerkan bakat-bakat penulisan kreatif.

PMRAM yakin dan percaya dengan program sedemikian, ramai penulis baharu yang dapat dibentuk. Antaranya, Amiza Khusyri Yusof (Negeri Sembilan), Syarifah Salha Syed Ahmad (Negeri Sembilan), Mohd Nazmi Yaakob (Kelantan), Mohd Zaki M Noor (Johor), Sammaituha Najwa (Negeri Sembilan) dan ramai lagi yang sudah menempa nama di persada dunia tanah air di dalam genre penulisan cerpen dan puisi.

Oleh yang demikian, KELAP mengajak mahasiswa dan mahasiswi turut serta di dalam program yang akan diadakan pada:-

HARI : ISNIN ( 4 OGOS 2008)
TEMPAT : DEWAN SYEIKH SYA'RAWI, WISMA PERAK DARUL RIDZUAN, HAYYU SABIE
MASA : 8.30 PAGI HINGGA 6.00 PETANG
YURAN : LE 7 sahaja.

Pendaftaran boleh dilakukan terus kepada wakil Unit Penerangan dan Penerbitan BKAN dan DPM masing-masing atau terus hubungi urusetia di talian di bawah :-Ustaz Asri : 016-154 4174
Ustazah Hazila : 010-382 5643

Berdakwah Dengan Mata Pena

No comments: