Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Sunday, June 22, 2008

Barangkali Kita Sudah SEDAR

SAYA pun kurang pasti berapa ramai yang menatap artikel berjudul 'Apabila BKAN tidak hormat pada PMRAM'. Tahniah kepada anda yang serius memperjuangkan hak-hak anda selaku ahli dan memperjuangkan kepimpinan anda.

Jika mahu diulas, saya berpendirian bahawa saya hanya MEMBUKA MATA-MATA anda sahaja. Sama ada anda mahu terima ataupun tidak, itu terpulang. Nak marah? Silakan. Marahlah sehingga anda tidak suka atau benci kepada saya. Saya manusia biasa yang banyak kesilapan, sedang anda seorang insan yang perlu belajar menerima pandangan.

Bagi mereka yang menganggap bahasa saya kurang sopan. Ya. Saya akui akan kelemahan itu. Namun, sedari awal mungkin ini cara yang terbaik untuk kita melontarkan pandangan selepas perbincangan kita hampir tidak menemui jalan penyelesaian.

Hakikatnya, kita sama.


1 comment:

suqmaak said...

klu nk bg org "mmbuka mata",jgn dok serang individu sseorg....dok p kta kt exco yg mrnangkap bp PMRAM tu watpa...klu cmni sikap enta,baik lpas kn jwatan dlm PMRAM...wat malu PMRAM ja ada bp cmni....x layak lnsung jd bp...taula bakan johor mundur pon...jgn jeles ngn kamajuan MKKK,,,