Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Saturday, February 09, 2008

Typeace diminta membimbing pelajar!

Selepas mendapat ruang di Majalah Fokus SPM, Februari tahun lalu, Typeace sering sahaja dikunjungi dengan pelbagai emel dan teguran untuk memberikan tunjuk ajar dan motivasi kendiri khusus kepada adik-adik kita di peringkat SPM.

Insya-Allah, Typeace akan jawab beberapa permintaan yang termampu. Dan Typeace mohon maaf sekiranya ada di kalangan pembaca tidak menyenangi Typeace.

Saya Amni Insyirah (bukan nama sebenar),pelajar tingkatan 5, Sekolah Menengah Agama Kebangsaan Persekutuan Labu (bukan sekolah sebenar).

Saya kagum dengan kejayaan akhi syafiq. Tujuan emel saya dilayangkan untuk meminta tips pada akhi Syafiq. Saya berminat dengan bahasa Arab, tetapi saya amat lemah dalam matapelajaran tersebut. Jadi,boleh tak akhi Syafiq memberi saya dorongan dan cara-cara untuk mendapatkan Mumtaz @ A1 dalam SPM yg bakal tiba ini.

Nota:
Saya sudah menjawab emel ini.


No comments: