Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Sunday, May 27, 2007

Meracau Dalam Tangis

Minggu ini banyak tugasan saya kurang dapat laksanakan dengan baik. Mungkin sibuk menghadapi imtihan akhir semester tahun yang ketiga saya di perlembahan Nil atau sememangnya sudah tepu otak untuk berfikir akan sesuatu perkara.

Semester ini adalah semester yang paling mencabar minda. Bermula daripada kertas peperiksaan mengulang (takhalluf) serta kertas peperiksaan sebenar tahun tiga, ianya banyak membantutkan luhur hati saya.

Entah ya. Mungkin ada galau yang terus meracau minda. Tidak lupa pada tangan yang meraba-raba mencari jalan keluar selepas ini. Usai itu sahaja, saya akur bahawa saya masih ada banyak lagi madah yang perlu dikhatami.

No comments: