Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Sunday, April 18, 2010

PTS Terus MajuPEMBINAAN studio PTS sudah disiapkan. Tiga buah bilik studio sudah mula beroperasi. Sejujurnya, saya berbangga dengan pencapaian yang diperoleh ini.

PTS sudah ada bilik studio masakan, bilik studio rakaman dan bilik studio fotografi. Sebagai salah sebuah penerbit buku, bilik studio amat penting untuk dibina. Ini bagi menjamin kos pengeluaran kewangan bagi mengadakan kerja-kerja freelancer (kerja sampingan) dapat dijalankan di tempat sendiri.

Sedia maklum bahawa buku perlu disenikan dengan reka bentuk kulit buku. Selain itu, buku juga berperanan besar untuk dimuzikalkan.

Saya telah menghantar kertas kerja pembangunan PTS bagi memberikan faedah kepada PTS menggunakan bilik studio rakaman itu.

Dikhabarkan bahawa mikrofon di dalam bilik studio itu 'amat berat' untuk dipegang. Tahniah PTS.

(Gambar di atas hanyalah gambar hiasan.)


No comments: