Terima Kasih Pada Semua


3 November

Minggu yang paling sibuk dengan gelora program. Selepas Kembara Jejak Realiti (KEJORA) PMRAM, mahasiswa Johor di Mesir dikunjungi oleh Exco Kerajaan Negeri (YB Datuk Maulizan Bujang selaku Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Usahawan dan Koperasi, Pelajaran, dan Pengajian Tinggi Negeri Johor)

Sebagai anak Johor di perantauan, ucapan terima kasih diucapkan kepada rombongan terutamanya daripada Majlis Agama Islam Negeri Johor, Yayasan Pelajaran Johor, dan Yayasan Warisan Johor yang hadir bersama-sama di dalam majlis tersebut.

Paling menarik adalah kehadiran daripada Pengarah Yayasan Warisan Johor. Sememangnya saya sudah lama 'mengidamkan' bertemu dengan Pengarah Yayasan Warisan Johor. Terima kasih kepada Tuan Haji Jama bin Johan dan isteri yang hadir ke Mesir.

Keduanya, terima kasih juga kerana bawakan kami lagu-lagu Ghazal, Zapin dan pelbagai VCD dan buku sejarah. Moga nanti pelbagai program kebudayaan di Mesir ini dapat diadakan pada masa-masa mendatang.

Oleh sebab saya menjadi pengerusi majlis pada malam program, peluang saya bertanya terbantut. Oleh yang demikian, saya berharap YWJ akan menghantar wakil Persatuan Penulis Johor (PPJ) dan juga wakil daripada Bahagian Sejarah dan Persuratan untuk mengadakan kursus di Mesir.

Apapun, terima kasih kepada semua yang sudi berkunjung.Comments

Popular posts from this blog

SAMBUNG BELAJAR KE MESIR

HALA TUJU SELEPAS SIJIL TINGGI AGAMA MALAYSIA (STAM)

Mahasiswa Perlukan Pemikiran Kelas Pertama – Wan Abdul Halim