Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Tuesday, January 30, 2007

FOKUS SPM - Februari 2007

FOKUS SPM, FEBRUARI 2007

Menjejaki perjalanan yang amat jauh dari Malaysia ke Mesir merupakan suatu pengalaman yang bersejarah buat diri penulis. Kehidupan yang penuh dengan pancaroba menjadikan diri penulis terus berdikari demi memastikan kejayaan yang cemerlang sama ada di dalam bidang akademik ataupun kemasyarakatan.

Justeru, sebagai insan yang mempunyai sedikit pengalaman di bumi Mesir selepas memperoleh Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM) pada tahun 2003, ianya diterjemahkan di dalam bentuk penulisan yang akan disiarkan di dalam Fokus SPM, Februari 2007.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut berkaitan dengan perkara tersebut, saudara/saudari boleh dapatkannya hanya di Malajah Fokus SPM, Februari 2007.

p/s : Kalian yang ingin mendapatkan maklumat lanjut dan kertas kerja berkaitan Hala Tuju Selepas STAM (Sijil Tinggi Agama Malaysia) dengan lebih dekat, sila hubungi saya di nur_azhari@yahoo.com

Wassalam

No comments: