Terima Kasih Daun Keladi

SEPERTI yang saya catatkan di dalam FB, saya mengucapkan jutaan terima kasih kepada 33 orang teman yang hadir ke Hospital Pusrawi baru-baru ini sewaktu lapan hari saya menjalani pembedahan di tekak akibat 'tonsilitis'.

Pertama, merangkap doktor peribadi; Dr Fauzan Shahrawi (beliau adalah pakcik saya seumur). Dia adalah insan pertama bersungguh-sungguh yang ingin saya dibawa ke hospital.

Kedua, terima kasih kepada teman akrab yang saya anggap abang, Saudara Zeifry Ibrahim, P.A. kepada YB Khairy Jamaludin, Ketua Pemuda UMNO Malaysia yang menjadi tetamu awal. Beliau sanggup meninggalkan tugas bersama YB dalam celah-celah keripuhan. 10 Januari ini adalah ulangtahun YB Khairy Jamaludin (KJ). Apa agaknya yang mampu saya korbankan untuk YB?

Ketiga, Ustaz Don Daniyal yang sudah menempa nama di persada penyiaran TVAlhijrah, yang sanggup hadir ke hospital jam 12 tengah malam selepas siaran langsung 30Minit Ustaz Don bersama Ustaz Taha Hassan (anak Dato Hassan Al-Azhari).

Keempat, ucapan penghargaan teman-teman radio IKIM FM, Kak Nik Hasnah Ismail.

Kelima, saya amat terharu menerima panggilan hormat daripada Mufti Kerajaan Negeri Perlis, Dr Juanda Jaya sanggup menghubungi saya dari Sarawak semata-mata bertanya khabar.

Keenam, segunung limpah kurnia daripada teman baik saya di TV3, Hj Mohd Izwan Azir Saleh, pembaca berita yang sentiasa bertanya khabar kepada saya malah memberikan mesej-mesej yang menguatkan saya sepanjang saya berada di hospital.

Ketujuh, sahabat penyiaran Amin Idris; tokoh dan mentor saya yang paling istimewa di dalam hidup. Biarpun beliau amat berdukacita di atas pemergian adinda, tetapi beliau gagah dan tabah di dalam mengharungi hidup. Tahniah Amin Idris.

Kelapan, bonda Puan Ainon Mohd yang sentiasa mengikuti perkembangan peribadi saya di dalam kerjaya biarpun saya sudah tidak bersama PTS.

Bukan terakhir, tetapi termahal adalah kedua ibu bapa saya yang sanggup meninggalkan tugas di Johor semata-mata menjaga anaknya sepanjang saya berada 8 hari di hospital.

Saya hanya mampu menyenaraikan teman-teman lain seperti di bawah. Mohon maaf kerana tiada ucapan khas.

Fauzan Shahrawi
Zai
Zeifry (PA YB Khairy Jamaludin)
Teman Zeifry
Amaluddin Arshad
Amna Faisal
Firdaus Samad (rakan serumah yang sanggup bawa apa sahaja kehendak saya)
Mahyudin Musa
Zainal Rashid Ahmad (Pengurus Besar Dokumentari dan Majalah TVAlhijrah)
Syafinah Othman
Nadzirah
Aimi
Afif
Abang Zuhaimi
Mak Ngah
Anak Abang Zuhaimi
Fariz Firdaus
Amirul
Encik Designer di PTS Darul Furqan
Hjh Nik Hasnah Ismail
Hj Fadzlishah
Shahdan (YDP Badan Kebajikan Pelajar Melaka Mesir)
Isteri Ustaz Malik (Akademi Quran)
PR Hospital Pusrawi
Ustaz Don Daniyal
Ustaz Tahasan
Abang Ayie
Zayrul Iqwan
Cikgu Rosli
Juwita
Kak Liza
Naim Hashim (pembaca berita radio Suria FM dan suara latar Astro Warna)
Faizal

Terima kasih juga kepada yang sanggup menghubungi saya dan menyampai salam maklum melalui FB....kalian amat istimewa.

TERIMA KASIH DAUN KELADI...

(Maaf jika ada yang tiada dalam senarai ini)

Ulasan

Catatan Popular