Selamat Menghadapi Imtihan Buat BP PMRAM

Timbalan Presiden PMRAM dan Naib Presiden PMRAM berhimpun di cafe Selangor. Ustaz Mu'izz sudah pencen daripada pentadbiran...

Saya mengucapkan Selamat Menghadapi Imtihan (Peperiksaan) buat semua kepimpinan PMRAM serta anggotanya. Semoga beroleh kejayaan yang cemerlang dengan taqdir MUMTAZ.

Buat teman-teman yang bakal pulang ke Malaysia dan akan berkhidmat di Kuala Lumpur atau Selangor agar menghubungi saya atau teman-teman yang lain. Banyak info baru yang boleh dikongsikan bersama.

Untuk pengetahuan, Ikatan Lepasan Mahasiswa Al-Azhar Mesir Selangor diketuai oleh Ustaz Syed Abdul Qadir Al Joofree. Mohon maaf kepada teman-teman di negeri Johor kerana tidak dapat bersama kalian. Oleh sebab saya berada di dalam PMRAM, menyebabkan komunikasi saya bersama-sama teman di negeri Selangor tidaklah begitu sukar.

Hari ini pun, saya tinggal sebumbung bersama kepimpinan mahasiswa negeri Selangor di Mesir. Hebat bukan hubungan PMRAM di peringkat nasional ini?

Saya duduk di negeri Selangor dan tinggal bersama-sama teman senegeri Selangor...:)


Ulasan

Selamat menghadapi mehnah dan ujian perjuangan di Malaysia. Saya selaku wakil BP dan HEWI PMRAM 2010 mengucapkan syabas dan tahniah kerana kukuh berada di atas landasan perjuangan.

Doakan kami

Catatan Popular