Produk Baru PMRAM

Beg Kecil
Harga : LE 5.00


Beg Kuliah versi 1
Harga : LE 35.00


Stiker Kuliah (ditampal pada buku masing-masing)
Harga : LE 2.00


Beg Kuliah versi 2
Harga : LE 55.00

Beg Pulang Ke Kampung Halaman
Harga : LE 60.00

Kotak Pensel Kain

Persekutuan Melayu Republik Arab Mesir (PMRAM) berdiri kukuh di bumi Mesir disebabkan ekonomi yang kuat. Sebagai sebuah persatuan pelajar, kita akan terus mengeluarkan produk-produk baru kepada semua mahasiswa Malaysia yang berjumlah 8,000 orang (termasuk pelajar perubatan) agar program-program MEGA kita mampu laksanakan tanpa memerlukan bantuan daripada pihak luar.

Biasanya program-program besar, kita akan menanggung sekitar LE 20,000.00 dan ke atas. Tanpa ekonomi yang kukuh, kita tidak mampu mengadakan program yang MEGA.

Pelanggan kita umum. Kita tidak pernah membezakan jantina, keturunan, budaya, ataupun sebagai agama. Malah, mahasiswa darpada Indonesia, Kemboja, Singapura dan Brunei juga merupakan pelanggan kita.

Sepanjang duduk di kerusi pentadbiran pada sesi lalu, saya pernah menerima bayaran daripada seorang pelanggan dengan jumlah yang besar. Sekitar LE 2,000.00. Saya melihat mahasiswa di bumi Mesir akan ke pejabat PMRAM untuk membeli barang keperluan mereka pada waktu-waktu berikut :-

1) Ketika program-program berlangsung.
2) Ketika mahasiswa baru tiba di Mesir.
3) Ketika mahasiswa mahu pulang ke Malaysia.

Banyak pihak yang meminta kedai PMRAM dibuka cawangan ke kawasan sekitar Hayyu Asyir dan sebagainya. Kita masih belum bersedia membuka cawangan-cawangan di tempat lain. Namun, sekiranya mendesak kita akan membukanya. Insya-Allah.

Kita akan usahakan agar sistem diskaun dilakukan kepada mana-mana pemegang kad PMRAM supaya semua ahli PMRAM mendapat diskaun yang berpatutan. Usaha itu masih di dalam perbincangan.

Moral : Kita mahu semua mahasiswa bertandang ke pejabat PMRAM untuk membeli barang tersebut. Mahasiswi pula boleh mendapatkan keperluan di Markaz Hal Ehwal Wanita Islam (HEWI) PMRAM.


Ulasan

Ibnu Ali berkata…
One stop Center: Restoran, Koperasi, Cybe Cafe, tempat beli tiket, tempat bertanya.. dll

1) Sewa salah satu bilik mana-mana rumah Negeri di H10.

2) Cuma dapat kawasan khusus lagi best (tunggu wisma PMRAM siap dibeli)
Tarbus Merah berkata…
Kita sudah lama mengimpikan One Stop Centre itu.

Doakanlah...

Catatan Popular