Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Thursday, March 11, 2010

Mahasiswa Kita di Kanada Pandai Menulis E-mel

SEORANG MAHASISWA kita dari Vancouver, Kanada telah menghantar kepada saya manuskripnya untuk dinilai oleh saya. Saya telah memberikan respon kepada beliau dan beliau menjawab kembali e-mel saya.

Lihat bagaimana mahasiswa Kanada pandai menulis e-mel yang tidak sakit hati di baca.

Waalaikumusalam wrt wbt.

Moga Ustaz dan warga PTS dalam pemeliharaan Allah SWT.

Insyaallah saya dalam proses memperbaiki manuskrip 'Sting Garden'. Saya akan menyerahkan manuskrip saya dalam masa terdekat.

Untuk pengetahuan Ustaz, manuskrip tersebut kaya dengan unsur humur dan lucu. Namun saya meletakkan mesej yang jelas mengenai kehidupan dan penindasan masyarakat dalam manuskrip tersebut.

Pengamatan saya sangat jelas, PTS telah menjadi pengusaha buku yang menghasilkan karya yang bermutu.

Moga Ustaz mencapai kejayaan dunia dan akhirat. Juga menjadi editor yang memberi manafaat kepada agama.


Jazakallah.

M.S Anuar Mahmod

Tambahan :

Jikalau mahasiswa kita di Kanada boleh menulis emel dengan baik, mengapa tidak di Mesir? Semua e-mel rasmi masuk ke dalam syafiq@pts.com.my


1 comment:

Puan Ainon Mohd. said...

Sting Garden? (Macam saya pernah terbaca....)