Kenali Diri

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia
SYAFIQ ZULAKIFLI adalah graduan Universiti Al-Azhar, Kaherah,Mesir. Berasal dari negeri Johor Darul Takzim. B.A (Hons)Syariah, Al-Azhar (2009) Editor PTS Publication & Distributor Sdn Bhd(2010) Eksekutif Penyelidikan Editorial TVAlhijrah(2012)Penerbit Rancangan IKIMfm (Mulai 1 Mac 2012) Sebarang pertanyaan emelkan ke syafiqzulakifli @ gmail.com atau hubungi +6017 7346 946

Sunday, August 02, 2009

PERSIAPAN MINGGU TERAKHIR


MINGGU ini adalah minggu terakhir bagi persiapan penting Ekspo Gempak PMRAM 2009 sempena Perayaan Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia ke-52. Program yang dijadual berlangsung selama empat hari ini akan dirasmikan oleh Kuasa Usaha Sementara, Kedutaan Besar Malaysia Kaherah.

Seluruh warga kerja sedang bertungkus-lumus untuk menjayakan program ini. Paling penting adalah Majlis Pembukaan Rasmi yang akan diadakan pada waktu malam dengan perbarisan lintas hormat dan persembahan warna-warni Malaysia.

Kita akan menyaksikan lebih daripada 100 orang peserta yang akan membuat persembahan serentak di tengah-tengah Dataran Hayyu Asyir, Kaherah bagi memeriahkan sambutan tersebut.

Kita menjemput seluruh mahasiswa yang berada di bumi Mesir dalam bidang apa sekalipun kerana jawatankuasa kita juga terdiri daripada mahasiswa Pengajian Islam dan Perubatan.

Ayuh saksikan malam pembukaan yang penuh warna warni.

Tambahan :

1. Kita seharusnya mendapatkan peruntukan khas bagi menjayakan program sebegini.

No comments: